Geschiedenis

Recon is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan een halve eeuw. De allereerste kiem werd gelegd in Armenië in begin 20e eeuw, waar Ferman Gelici een weverij had en handelde in stoffen. In de jaren zestig verhuisde de familie naar Nederland en ging wonen in het Twentse Almelo. Zoon Herald Gelici deelde het gevoel voor handel en mode met zijn vader en ontwierp en produceerde confectiemode voor retailers in de jaren tachtig en negentig. Daarnaast leverde hij ook aanvullende diensten aan zijn klanten.

In 1998 werd Recon opgericht. In loop der jaren zijn de zoons van Herald Gelici in de zaak gekomen. Recon verhuisde in 2011 naar Oude Meer, direct naast luchthaven Schiphol en fashion hub Amsterdam. Recon onderscheidt zich met meer dan 30 jaar ervaring in fashion en logistics met de persoonlijke benadering van een familiebedrijf en een transparante, betrouwbare dienstverlening.

Mode zit in onze DNA

Recon is als een van de weinige bedrijven in deze sector afkomstig uit de wereld van textiel en mode. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw modeartikelen op de juiste manier worden behandeld.